greekrenaultnews
Φόρτωση...

Άλλη μια δύσκολη ημέρα για την Renault πέρασε

Σενάριο καταστροφής για την Renault στην πίστα της Jerez . Ο Γαλλικός κινητήρας μαστίζεται από τρομερά προβλήματα αξιοπιστίας με συνέπεια...

Σενάριο καταστροφής για την Renault στην πίστα της Jerez . Ο Γαλλικός κινητήρας μαστίζεται από τρομερά προβλήματα αξιοπιστίας με συνέπεια να έχει πετύχει μια πολύ χαμηλή απόσταση σε μίλια σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό . Υπό αυτές τις συνθήκες , είναι δύσκολο στην παρούσα κατάσταση να δούμε τα θετικά.

"Ήταν άλλη μια δύσκολη μέρα, αλλά νομίζω ότι είναι η πιο θετική από ό,τι οι δύο προηγούμενες , έτσι αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός" , προσπαθεί να καθησυχάσει ο Jean - Eric Vergne , οδηγός της Toro Rosso - Renault.

Η ιταλική ομάδα είναι αυτή που διαχειρίζεται καλύτερα - από την Τρίτη - το γαλλικό V6 . Ο Γάλλος πιλότος διαβεβαίωσε, τα τελευταία λεπτά των δοκιμών της Πέμπτη κάναμε μεγάλη πρόοδο . " Προς το τέλος, ήμασταν σε θέση να κάνουμε μερικούς γύρους με τον κινητήρα χωρίς καμία ανησυχία . Είμαι ευτυχής με το έργο που επιτέλεσε η ομάδα , ειδικά από την πλευρά της Renault . "

Η Scuderia Toro Rosso έκανε 30 γύρους , με την Caterham να σταματάει στους 10. Ένα πρόβλημα με τον κινητήρα ήρθε να διαταράξει την ημέρα . «Το αυτοκίνητο είχε μια περίεργη συμπεριφορά , κυρίως λόγω του κινητήρα , έτσι εκμεταλλεύτηκε το χρόνο για να κάνουμε αλλαγές » , λέει ο Robin Frinjs .

" Νωρίς το απόγευμα , είχαμε ένα πρόβλημα με τον κινητήρα . Η επισκευή ήταν υπερβολικά πολύπλοκη και ήταν πολύ αργά για να βγούμε ξανά στην πιστά" , πρόσθεσε. Η Renault διαβεβαίωσε, ότι το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στην Caterham , γι 'αυτό και δεν πρέπει να συμβεί ξανά .

«Έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα και θα δουλέψουμε απόψε για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά » , λέει ο Cedrik Staudohar , μηχανικός της RSF1 και υπεύθυνος για την κατάρτιση της ομάδας από την Μαλαισία . Τελειώνοντας με τις ομάδες της Renault, η Red Bull ήταν το μεγαλύτερο θύμα αυτών των δοκιμών . Η αυστριακή ομάδα απέτυχε να γυρίσει νορμάλ μέσα στην πίστα, και αυτό είναι πρόβλημα.

Ο Adrian Newey επιστρέφει εσπευσμένα στο Milton Keynes με τα λεγόμενα της ημέρας του Αυστραλού οδηγού να μην είναι καθησυχαστικα. " Οι Μηχανικοί πιστεύουν ότι η επίλυση του προβλήματος απαιτεί την επιστροφή στο εργοστάσιο " αποκάλυψε ο Daniel Ricciardo .

" Ελπίζουν , ωστόσο, σε μια γρήγορη λύση ώστε να είναι έτοιμη αύριο. " Ο Αυστραλός απέτυχε να γίνει καθησυχαστικός , ειδικά όταν μίλησε για την έναρξη της σεζόν τον Μάρτιο. "Ακόμα και αν δεν είμαστε στην κορυφή στην Μελβούρνη , η σεζόν είναι μεγάλη [ ... ] Είμαι βέβαιος ότι θα επανέλθουμε σύντομα."

Ο Horner υποστηρίζει την Renault. « Είναι σίγουρο ότι η Renault έχει προβλήματα, αλλά εργάζονται σκληρά για να τα λύσουν» , ανέφερε ο Christian Horner . " Με περισσότερο χρόνο στον πάγκο δοκιμών και στην πίστα , θα φτάσουμε στο επιθυμητό . Είμαι βέβαιος , αλλά βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό σε αυτά. " αναφερόμενος ο Βρετανός της Red Bull στα προβλήματα που προέρχονται από την Renault.

"Είχαμε επίσης και εμείς προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων από την πρώτη ημέρα . Η Renault δεν είναι η μόνη στην υπαιτιότητά" μετριάζει ο Christian Horner . Εν τω μεταξύ , στο Viry - Chatillon, στην Jerez και στα τέσσερα εργοστάσια που συνεργάζεται η Renault, τα βράδια του ύπνου έχουν χαθεί. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι δοκιμές να γίνουν σύντομα μια κακή ανάμνηση ...


Slide 1346263392858199806

Δημοσίευση σχολίου Default Comments Disqus Comments

Αρχική σελίδα item